واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

گانتز: برنامه هسته‌ای ایران بزرگ‌ترین چالش راهبردی اسرائیل است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن انتقاد از سیاست نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی گفت: برنامه هسته‌ای ایران بزرگ‌ترین چالش راهبردی این رژیم است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 25
کد خبر: ۱۵۶۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز گذشته (دوشنبه) در یک کنفرانس پیش از انتخاباتی به سازماندهی وبگاه «معاریو» از نحوه مدیریت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کرد و او را به بی‌کفایتی متهم کرد.

روزنامه تایمز اسرائیل در این گزارش نوشت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود تصریح کرد که نتانیاهو که ریاست حزب لیکود را برعهده داشته است بیش از آن که به دنبال اقدام عملی باشد، در دوران نخست‌وزیری خود به دنبال «نمایش روابط عمومی بود».

گانتز با انتقاد از سیاست‌های نتانیاهو در قبال برنامه هسته‌ای ایران گفت که این سیاست‌ها «برای نبرد ما علیه برنامه هسته‌ای ایران مضر بوده است» و تأکید کرد که موضوع هسته‌ای ایران «بزرگ‌ترین چالش راهبردی است» که رژیم صهیونیستی با آن روبرو است.

وی در اظهاراتی علیه سیاست‌های نتانیاهو گفت: «این سوء‌مدیریت با تصمیم نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره (ایالات متحده آمریکا) در سال 2015 علی‌رغم مخالفت رئیس‌جمهور (باراک) اوباما (رئیس‌جمهور وقت آمریکا) آغاز شد. این تصمیم، یک خط مشی اشتباه بود که در روابط اسرائیل و آمریکا بی‌سابقه بود».

گانتز در ادامه گفت که در سال 2018، نتانیاهو قبل از اعمال فشار موفقیت‌آمیز به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا برای خروج از برجام، با دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی مشورت نکرد و هیچ مقدمات «دیپلماتیک، اقتصادی یا نظامی» برای این خروج فراهم نکرد و در عوض، «به جای اقدام عملی،‌نمایش‌های روابط عمومی و نمایش‌هایی را برای روزنامه‌ها فراهم آورد».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی از سیاست‌های نتانیاهو در قبال برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کرده است که نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در زمان ریاست خود اقدامات زیادی را علیه برنامه هسته‌ای ایران به کار گرفت.

اخیراً گزارشی منتشر شد مبنی بر این که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در کتاب جدید خود روایتی از پیشنهادش در سال ۲۰۱۳ به «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار